Tallers territorials i sectorials

Amb l'objectiu de generar un debat fluid per recollir reivindicacions, necessitats i propostes de canvi, es van realitzar 13 tallers en grups reduïts, generalment d'entre 10 i 15 persones.

Els 10 tallers territorials van servir per descentralitzar el debat i incorporar les propostes del món local. Això ha permès recollir les diferents realitats juvenils, sensibilitats i visions existents arreu de Catalunya. Els 3 tallers sectorials, dirigits a entitats juvenils especialitzades, van servir per aprofundir en el contingut dels eixos vinculats amb els diferents àmbits: polític, sindical, educatiu i sociocultural.

La tasca que dia a dia realitzem el jovent en diversos espais associatius arreu de Catalunya ens aporta una important motxilla de coneixement de la realitat. Des del CNJC s'ha volgut recollir tot aquest coneixement i posar-lo en comú per conformar un document en clau propositiva que neixi dels i les joves. 

 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.