Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ)

Adreça: 
Carrer de Calàbria, 120,
08015 Barcelona Barcelona
Telèfon: 
622 892 905
L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) es va constituir a finals de 2004 amb la voluntat de recollir, defensar i promoure les reivindicacions i drets de les i els treballadors de les polítiques de joventut del nostre país.

Que són les polítiques de joventut?

Segons la Llei de Polítiques de Joventut aprovada el 8 d’octubre de 2010, les polítiques de joventut són les intervencions dels agents que atenen les necessitats en els diversos àmbits de la vida de les persones joves, especialment les que es troben en una situació de més vulnerabilitat social.

Qui són els professionals de les polítiques de joventut?

Les persones que es dediquen a la recerca, el disseny, la direcció, l’aplicació o l’avaluació de plans, programes o projectes destinats a les persones joves, des de les administracions públiques, l’empresa privada o el teixit associatiu, en el marc de les polítiques de joventut.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.