Associació de Casals i Grups de Joves de Catalunya

Adreça: 
c/ Còrsega 654, local 1B
08026 Barcelona Barcelona
Telèfon: 
93 601 16 16

La Federació de Casals de Joves de Catalunya agrupem associacions juvenils que fomenten la participació dels i les joves, des de la pròpia organització i sota els principis d’autogestió, democràcia, laïcitat i transformació social.

El sentit de la federació respon a la voluntat de treballar conjuntament amb la idea que la xarxa d’inèrcies ens permeti a tots els casals optimitzar recursos, ser més capaços d’incidir en les temàtiques que ens afecten com a col·lectiu, intercanviar experiències i poder donar suport a tots els projectes que, sota els principis que compartim, vulguin sumar-s’hi. Per fer-ho desenvolupem activitats de lleure juvenil que, independentment de la seva tipologia, busquen la implicació dels i les joves.  Casals de Jovesde Catalunyaneix l’any 1994 amb l’objectiu de consolidar una societat civil forta i articulada que contribueixi al desenvolupament d’una alternativa de transformació que pugui impulsar un sistema de vida diferent a l’existent.

Per aprofundir sobre el nostre model educatiu i de participació, recomanem consultar el projecte “Aixequem la Persiana”, en format audiovisual i/o de llibre.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.