Consell d’Estudiants de Medicina de Catalunya (CEMCAT)

Adreça: 
Telèfon: 
622 214 177

El CEMCAT neix de la necessitat de tenir una representació clara i legítima dels Estudiants de Medicina de Catalunya davant de les autoritats i òrgans de govern corresponents. La data de la seva presentació com a associació independent és el 22 de febrer de 2006 després de dos anys de projectes a Lleida, lloc de celebració de les I JEMCAT. 

Representació a nivell autonòmic i davant dels òrgans de govern catalans dels Estudiants de Medicina de les set facultats existents a Catalunya i pertanyents a les següents universitats:
Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Barcelona
Universitat de Lleida
Universitat Rovira i Virgili
Universitat Internacional de Catalunya
Universitat de Girona
Universitat Pompeu Fabra - Universitat Autonòma de Barcelona

L'òrgan representatiu del estudiants a cada facultat té dret a 4 membres representants al CEMCAT que podran assistir a les dues Assemblees Generals que es realitzen semestralment on tindran veu i vot. Tot i això, aquestes assembles estan obertes a tots els estudiants de medicina.

Representar als estudiants de Medicina de Catalunya davant d'altres associacions i col·lectius així com davant les autoritats catalanes que tenen competències en el tema d Sanitat i Educació.
Cada 6 mesos aproximadament es convoca una Assamblea General que es celebra en una seu itinerant. 

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.