Escoltes Catalans

Adreça: 
C/ de la Mare de Déu del Pilar, 18
08003 Barcelona Barcelona
Telèfon: 
932689110

Escoltes Catalans (EC) és una associació d’educació en el lleure que a través de l’escoltisme pretén educar infants i joves per tal que aquests siguin ciutadans compromesos, implicats i crítics. Actualment, aplega 4.000 infants i joves repartits en una quarantena d’agrupaments en dotze comarques catalanes.

EC concep l’educació com a eina per transformar les circumstàncies que generen injustícia a la societat, i creu que aquesta transformació només pot assolir-se per la formació de les persones a través d’una educació integral que possibiliti el desenvolupament de totes les aptituds personals en un ambient de formació objectiva, de participació, de llibertat, de respecte al noi/noia i d’esperit obert, crític i constructiu que el/la faci capaç d’incidir en el procés d’alliberació personal i social.

La proposta d’EC es basa en la unió dels esforços dels agrupaments laics del país, oferint a la societat catalana una proposta educativa conjunta que no està lligada a cap ideologia religiosa o de partit ni és tancada ni immobilista, sinó oberta a noves aportacions i que es construeix dia a dia.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.