Joventut Europea Federalista de Catalunya (JEFC)

Adreça: 
C/ Avinyó, 44,
08002 Barcelona Barcelona
Telèfon: 
622 246 901

Joventut Europea Federalista de Catalunya és una associació integrada a  Joves Europeus Federalistes (JEF-Europe), amb 30.000 membres arreu de tota Europa, i membre de la Plataforma d’Entitats Europeístes de Catalunya, dedicada a la promoció de la idea d’una Europa Federal.

El nostre objectiu principal és la concienciació pública a favor de la integració Europea basada en els principis de federalisme, solidaritat i subsidiarietat.Per aquest motiu creïem en la necessitat de treballar per una societat més oberta, menys discriminatoria i amb un major grau de qualitat democràtica.

Tot això ho fem a través de les activitats organitzades pels nostres membres voluntaris en coordinació amb la JEF-Europe y d’altres seccions de la JEF per tot Europa. Com a associació apartita treballem amb independència del partits polítics.

En les nostres activitats hi ha un fort component d’intercanvi cultural, d’experiències i de coneixements amb d’altres persones de l’Unió Europea ja que pensem que posar en pràctica un coneixement mutu és tan necessari per la política com per a les persones.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.