Joventut Obrera Cristiana Nacional de Catalunya i les Illes (JOC)

Adreça: 
Carrer de Tapioles, 10 1r pis,
08004 Barcelona Barcelona
Telèfon: 
93 250 84 98
La JOC (Joventut Obrera Cristiana), ens proposem ser portadors del missatge de Jesucrist als joves del món obrer, als quals volem comunicar que són fills de Déu, que són protagonistes de la pròpia vida, que són capaços d’organitzar-se i que poden evangelitzar altres joves.

Som un moviment portat i dirigit pels joves. Nosaltres som qui decidim què fem i com.

Som un moviment educatiu: volem educar les possibilitats de cada jove i ajudar-lo a veure la realitat, per tal que es posi en acció i la trasformi, tot transformant-se ell mateix. Volem educar, prioritàriament, a través de l’acció, planificada en grup i revisada.

Som un moviment apostòlic obrer: ens sentim units a la història del moviment obrer i formant part de tot el col.lectiu de joves que viu en la pròpia pell les conseqüències de totes les crisis, la discriminació i la precarietat econòmica, cultural i social.

Ens definim com a moviment cristià: celebrem la nostra fe i oferim Jesucrist com aquell que dóna sentit a la nostra vida. Un Jesús que, essent Fill de Déu, va néixer pobre i va optar pels pobres. Volem comunicar aquesta experiència a altres joves treballadors en el nostre lloc de treball, en l’estudi, en l’atur i a tot arreu on som.

Els mitjans principals per dur a terme els nostres objectius són: la Revisió de Vida, la Formació, el Pla de Curs, on treballem un aspecte important del moviment, i la Campanya, o gran acció del moviment, amb la qual intentem respondre a alguna situació que afecta als joves del nostre entorn.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.