Joventut Socialista de Catalunya (JSC)

Adreça: 
C/ Nicaragua 75-77
08029 Barcelona Barcelona
Telèfon: 
93 495 54 68
Email: 

Treballem per a la reflexió, debat i formació amb l'objectiu de crear un discurs autònom i novedós amb capacitat d'incidència a la societat i al socialisme català.
Reivindiquem els nostres ideals i propostes al carrer, als espais interassociatius, culturals i lúdics, als mitjans de comunicació i a les institucions.
Col•laborem activament al teixit associatiu de Catalunya, les organitzacions sindicals, el Consell nacional de la Joventut i a les plataformes territorials del món associatiu juvenil.
Participem als organismes internacionals socialistes juvenils com la IUSY i l'ECOSY amb l'objectiu de coordinar la nostra lluita i les nostres reivindicacions comunes. Tamateix la JSC està confederada amb las Juventudes Socialistas de España amb la que té relacions fraternals.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.