Joves d’Esquerra Verda (JEV)

Adreça: 
Passatge del Rellotge, 3, baixos,
08002 Barcelona Barcelona
Telèfon: 
667408628

A Joves d’Esquerra Verda ens organitzem per transformar la realitat que ens envolta. Creiem en un món just, igualitari, feminista, inclusiu, ecologista i d’esquerres. En una alternativa necessària on puguem desenvolupar el nostre projecte de vida propi on, quan i com vulguem.

La nostra proposta política fa una aposta decidida pels valors d’esquerres, ecologistes i feministes. Reivindiquem la solidaritat, la igualtat i la llibertat en la lluita contra el capitalisme salvatge que provoca enormes desigualtats socials i degrada el medi ambient en un sistema heteropatriarcal on les dones som sempre molt menys pel simple fet de ser dones. La lluita contra la desigualtat que en forma de masclisme, LGTBIfòbia, xenòfobia o racisme, entre moltes altres, lluita per conservar els privilegis d’uns pocs per davant dels drets de tothom.

Hem estat el referent juvenil d'Iniciativa per Catalunya Verds amb 30 anys d'històiria, i organització hereva de la Joventut Comunista de Catalunya i la Joventut Socialista Unificada. Formem part de Confluència Jove i Catalunya en Comú.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.