Joves d’Esquerra Verda (JEV)

Adreça: 
Passatge del Rellotge, 3, baixos,
08002 Barcelona Barcelona

Joves d'Esquerra Verda som una organització juvenil política, social, cultural i laica que lluitem en favor d'una societat de persones iguals en drets, lliures i diversos. Ens organitzem per transformar la realitat que ens envolta, amb la voluntat de crear un món just, igualitari, feminista, inclusiu, ecologista i d'esquerres.

Els i les joves ecosocialistes creiem que l’única resposta possible per garantir una vida en un planeta en crisi climàtica és la garantia d’una vida en condicions dignes. Una vida que no es podria entendre sense la seva reproducció en societat, basada en les cures d’una persona cap a l’altra, entenent a més que cada societat forma part d’un ecosistema, sigui rural o urbà, que cal vetllar per preservar, i on la meitat de la seva població, les persones autoidentificades com a dones, no en poden estar excloses. 

Joves d'Esquerra Verda som, doncs, una organització ecosocialista i ecofeminista, que aposta per seguir lluitant per garantir vides dignes per a totes les persones, incloent-les en les seves diverses alteritats: de classe, d’origen, de gènere, d’edat i de capacitats.

Formem part de l'espai polític de Catalunya en Comú i som membres de la Federació de Joves Verds Europeus.

Localització

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.