El catàleg de l'equip de formació

En el món associatiu juvenil sovint sorgeixen necessitats i conflictes que requereixen que ens aturem i reflexionem. Volem acompanyar les entitats en aquests processos interns i ajudar-les en el seu creixement i desenvolupament de projectes.

Coneixes l’Equip de Formadores del CNJC?

Des de l’equip de formadores i facilitadores del CNJC volem respondre a les necessitats formatives del món associatiu oferint formació en temes clau i acompanyament de processos a entitats i grups de joves.

Volem aportar continguts de qualitat i aprofundir en les qüestions rellevants per al jovent, per tal de promoure que les associacions juvenils i els grups de joves incorporin aquests aprenentatges en el seu dia a dia.

Temàtiques de formació i facilitació

Catàleg de temàtiques

Itineraris formatius

Els itineraris formatius han estat dissenyats per oferir una formació complerta, passant per les fases de formació, avaluació i replantejament pròpies de l’entitat (repensar-nos, revisar-nos…) per tal que, al finalitzar, es puguin incorporar possibles canvis i millores en el si de l’entitat.

Aquests itineraris formatius estan composats per 3 sessions correlatives que permetran abordar la temàtica des de diferents òptiques:

  • Doble vessant formativa i d’acompanyament a l’entitat: Permeten la formació de les persones sobre la temàtica a la vegada que s’explora la forma d’introduir els continguts en el dia a dia de l’entitat. 

  • Adaptables i flexibles a la realitat de l’entitat: A través de la contínua comunicació entre l’EF i l’entitat, s’adaptaran els continguts a les necessitats específiques de l’entitat o grup de persones, per un millor acompanyament.

  • Seguiment i avaluació continua: S’oferirà un seguiment personalitzat i una avaluació continua de les necessitats en cada moment, per poder anar adaptant l’itinerari posant l’accent sobre les necessitats concretes.

Plantegem 3 itineraris formatius


Contacta amb nosaltres!

Les demandes de l'equip de formació s'han de realitzar amb un mínim de 30 dies d'antel·lació.

Sol·licitud de formació o facilitació
Sol·licitud d'itinerari formatiu

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos a formacio@cnjc.cat o truqueu al 93.368.30.80.

* L'acceptació de les sol·licituds d'entitats del CNJC està sotmesa a la disponibilitat pressupostària i a l'equilibri entre entitats 
  

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.