FORMULARI CESSIÓ D'ESPAIS

En cas que l'horari d'ús sigui diferent per a cada un dels dies, indicar-ho aquí també.
:
:

La sol·licitud de la sala implica l'acceptació directa i obligatòria de la normativa d'ús. La podeu consultar a l'enllaç anterior. 

 

A efectes d’allò contemplat en la normativa estatal i europea en matèria de privadesa i protecció de dades de caràcter personal, CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA li informa que les dades proporcionades a través del formulari web passaran a formar part dels fitxers responsabilitat de CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA amb la finalitat de gestionar la seva consulta i informar-lo de l'estat d’aquesta. El període de conservació de les seves dades serà el necessari per al manteniment de la relació i, en qualsevol cas, per un màxim de 5 anys. Amb la introducció i enviament de les seves dades, vostè consent aquest tractament amb la finalitat indicada.
En el cas que vostè estigui interessat en rebre informació sobre les nostres activitats, li sol·licitem el seu consentiment amb el marcatge de la següent casella per a la remissió d'informació sobre les nostres últimes novetats i notícies.
 
Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-se a: CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA, a l'adreça Pl. de Cardona, 1-2, 1r (08006) Barcelona o a través de correu a consell@cnjc.cat. En qualsevol cas, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels seus drets.

Subscriu-te!