FORMULARI CESSIÓ D'ESPAIS

Recorda llegir la nova normativa per la cessió d'espai.

DADES DE LA PERSONA RESPONSABLE:

DADES DE L'ORGANITZACIÓ:

En cas que no en tingui indicar el CIF de la persona sol·licitant

DADES DE L'ACTIVITAT:

En cas que l'horari d'ús sigui diferent per a cada un dels dies, indicar-ho aquí també.
:
:
*El CNJC disposa únicament del cable VGA. No disposa en cap cas del cable HDMI ni l'adaptador per aparells Apple.

Als efectes del que preveu la normativa estatal i europea en matèria de privacitat i protecció de dades de caràcter personal, les dades personals facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat del  CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA (CNJC), amb la finalitat de gestionar la cessió de sala del CNJC que podrà incloure l'enviament de correus o realitzar trucades.
El període de conservació de les dades serà el necessari per a la finalitat indicada i, en qualsevol cas, per un màxim d’un any. Amb la introducció i enviament de les teves dades, consents aquest tractament amb la finalitat indicada.
Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-te per escrit (acompanyant fotocòpia del DNI), i amb la referència “Protecció de Dades” a: CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA,  Pl. de Cardona, 1-2.  1r 1a, (08006)-BARCELONA, o per correu electrònic, en les mateixes condicions, a consell@cnjc.cat.
En qualsevol cas, pots dirigir-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels teus drets.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.