Apartat web en construcció. Disculpeu les molèsties.
 

UNFOLLOW A LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Ciberassetjaments de diferent tipus, sexpreading, control de la parella a través de les xarxes socials, imposició de rols i models de bellesa impossibles... El masclisme segueix vigent a la nostra societat però troba nous espais on desenvolupar-se. Aquest projecte educatiu està enfocat a prevenir i abordar les violències masclistes i les relacions abusives que es donen entre adolescents i joves a través dels entorns digitals. La inciativa, duta a terme en col·laboració amb la Cooperativa Candela i EdPac, consta d’una guia i unes fitxes de treball, així com d’una sèrie de formacions a professorat i a educadores en el lleure.

ASSOCIACIONISME INCLUSIU: DIVERSITAT FUNCIONAL

Secció en construcció.

DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS

Secció en construcció.

DESESTIGMATITZACIÓ I RECONEIXEMENT DEL JOVENT

Procés d’incidència per millorar la imatge i representació de les persones joves als mitjans de comunicació. El projecte parteix de l’elaboració d’un informe d’anàlisi del tractament mediàtic del jovent que realitza Grup Barnils i impulsem amb la col·laboració del Consell de Joventut de Barcelona. Aquest informe analitzarà publicacions impreses i digitals. Un cop obtinguts els resultats, es preveu fer incidència perquè el CAC elabori un informe similar però centrat en el tractament en els mitjans audiovisuals. Amb els dos informes (o només amb el del GB), s’iniciarà una campanya de visibilització de l’estigmatització del jovent i, paral·lelament, de sensibilització a periodistes i presentació de recursos.

DESESTIGMATITZACIÓ DEL JOVENT QUE MIGRA SOL

Secció en construcció.

OBSERVATORI DELS DRETS DEL JOVENT

Generar i difondre coneixement sobre problemàtiques, voluntats i noves necessitats del jovent per contribuir a la igualtat efectiva i a la defensa dels seus drets.
Fer diagnosi sobre les principals vulneracions en drets del jovent per promoure que les intervencions del CNJC es basin en una anàlisi objectiva de la realitat.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.