Treball

Partim de la base que l鈥檃cc茅s al treball i la garantia d鈥檜nes condicions laborals dignes s贸n elements clau per l鈥檈mancipaci贸 de les persones joves. Treballem contra la precarietat laboral i vital de les persones joves, que s'expressa en les taxes d鈥檃tur, temporalitat, aix铆 com la inestabilitat laboral.聽

Per tot aix貌, des del CNJC聽茅s un dels agents signats de聽l鈥Acord de Mesures per l鈥橭cupaci贸 Juvenil 2009-2012 (AMOJ)聽i participa de tots aquells espais on es treballa per defensar el dret a l'ocupaci贸 de qualitat de les persones joves.

Posicionaments

Resolucions sobre treball:

Darrers comunicats i manifestos sobre treball:

Espais interlocuci贸 sobre treball:

Pel que fa a treball, el CNJC est脿 present als seg眉ents 貌rgans:

  • Consell de Treball Econ貌mic i Social de Catalunya:聽脡s un ens de dret p煤blic, amb personalitat jur铆dica pr貌pia i plena capacitat i autonomia org脿nica i funcional per al compliment de les seves finalitats com a聽貌rgan consultiu i d鈥檃ssessorament del Govern en mat猫ries socioecon貌miques, laborals i ocupacionals. El CNJC t茅 un conveni de col路laboraci贸 amb el CTESC que ha perm猫s participar en alguns estudis, aix铆 com treballar conjuntament en diferents projectes.
  • Grup de treball de l'Acord de Mesures per a l'Ocupaci贸 de Persones Joves: El聽Consell de Relacions Laborals de Catalunya ha creat aquest grup de treball amb l鈥檕bjectiu d鈥檈laborar un pla per a l鈥檕cupaci贸 juvenil. El CNJC 茅s entitat invitada com experta en la mat猫ria.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l鈥av铆s legal i la pol铆tica de privacitat i autoritzo l鈥榚nviament de butlletins informatius, aix铆 com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.