Treball

Partim de la base que l’accés al treball i la garantia d’unes condicions laborals dignes són elements clau per l’emancipació de les persones joves. Treballem contra la precarietat laboral i vital de les persones joves, que s'expressa en les taxes d’atur, temporalitat, així com la inestabilitat laboral. 
 
Per tot això, des del CNJC és un dels agents signats de l’Acord de Mesures per l’Ocupació Juvenil 2009-2012 (AMOJ) i participa de tots aquells espais on es treballa per defensar el dret a l'ocupació de qualitat de les persones joves.

 

Posicionaments

Resolucions sobre treball:

Darrers comunicats i manifestos sobre treball:

Espais interlocució sobre treball:

Pel que fa a treball, el CNJC està present als següents òrgans:

  • Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya: És un ens de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat i autonomia orgànica i funcional per al compliment de les seves finalitats com a òrgan consultiu i d’assessorament del Govern en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals. El CNJC té un conveni de col·laboració amb el CTESC que ha permès participar en alguns estudis, així com treballar conjuntament en diferents projectes.
  • Grup de treball de l'Acord de Mesures per a l'Ocupació de Persones Joves: El Consell de Relacions Laborals de Catalunya ha creat aquest grup de treball amb l’objectiu d’elaborar un pla per a l’ocupació juvenil. El CNJC és entitat invitada com experta en la matèria.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.