Campanyes

Unfollow a les violències masclistes

Ciberassetjaments de diferent tipus, sexpreading, control de la parella a través de les xarxes socials, imposició de rols i models de bellesa impossibles... El masclisme segueix vigent a la nostra societat però troba nous espais on desenvolupar-se. El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) us presentem ‘Unfollow a les violències masclistes’, un projecte educatiu enfocat a prevenir i abordar les violències masclistes i les relacions abusives que es donen entre adolescents i joves a través dels entorns digitals. 

La iniciativa del CNJC s’ha desenvolupat en col·laboració amb la Cooperativa Candela Acció comunitària i feminista i Educació per a l’Acció Crítica (EdPAC), i compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

 

El projecte consta de la guia educativa "Unfollow a les violències masclistes" que va complementada amb unes fitxes d'activitats per treballar la temàtica amb adolescents i joves, una breu bibliografia per a educadors/es i una carta de serveis que ofereix formacions per a formadores i formacions per a adolescents i joves.
Us podeu descarregar tots aquests materials en els documents adjunts a aquesta pàgina.
Si voleu sol·licitar una formació de la carta de serveis, contacteu-nos a través del correu consell@cnjc.cat

 

En cas que poseu en pràctica les fitxes d'activitats, si us plau, ompliu el formulari per valorar-les per tal de millorar-les en un futur.

Us deixem també les fotografies de l'acte de presentació del 4 d'octubre de 2018 a Vil·la Urània, Barcelona.

Notícies relacionades:

Subscriu-te!