Joventut Europea Federalista de Catalunya (JEFC)

Adre莽a: 
C/ Aviny贸, 44,
08002 Barcelona Barcelona
Tel猫fon: 
622 246 901

Joventut Europea Federalista de Catalunya聽茅s una associaci贸 integrada a 聽Joves Europeus Federalistes聽(JEF-Europe), amb聽30.000 membres arreu de tota Europa,聽i membre de la Plataforma d鈥橢ntitats Europe铆stes de Catalunya, dedicada a la promoci贸 de la idea d鈥檜na聽Europa Federal.

El nostre objectiu principal 茅s la聽concienciaci贸 p煤blica a favor de la integraci贸 Europea basada en els principis de federalisme, solidaritat i subsidiarietat.Per aquest motiu cre茂em en la necessitat de treballar per una societat m茅s oberta, menys discriminatoria i amb un major grau de qualitat democr脿tica.

Tot aix貌 ho fem a trav茅s de les activitats organitzades pels nostres membres voluntaris en coordinaci贸 amb la JEF-Europe y d鈥檃ltres聽seccions de la JEF per tot Europa. Com a associaci贸 apartita treballem amb independ猫ncia del partits pol铆tics.

En les nostres activitats hi ha un fort component d鈥檌ntercanvi cultural, d鈥檈xperi猫ncies i de coneixements amb d鈥檃ltres persones de l鈥橴ni贸 Europea ja que pensem que posar en pr脿ctica un coneixement mutu 茅s tan necessari per la pol铆tica com per a les persones.

Localització

Subscriu-te!