Joventut Obrera Cristiana Nacional de Catalunya i les Illes (JOC)

Adre莽a: 
Carrer de Tapioles, 10 1r pis,
08004 Barcelona Barcelona
Tel猫fon: 
93 250 84 98
La JOC (Joventut Obrera Cristiana), ens proposem ser portadors del missatge de Jesucrist als joves del m贸n obrer, als quals volem comunicar que s贸n fills de D茅u, que s贸n protagonistes de la pr貌pia vida, que s贸n capa莽os d鈥檕rganitzar-se i que poden evangelitzar altres joves.

Som un moviment portat i dirigit pels joves. Nosaltres som qui decidim qu猫 fem i com.

Som un moviment educatiu: volem educar les possibilitats de cada jove i ajudar-lo a veure la realitat, per tal que es posi en acci贸 i la trasformi, tot transformant-se ell mateix. Volem educar, priorit脿riament, a trav茅s de l鈥檃cci贸, planificada en grup i revisada.

Som un moviment apost貌lic obrer: ens sentim units a la hist貌ria del moviment obrer i formant part de tot el col.lectiu de joves que viu en la pr貌pia pell les conseq眉猫ncies de totes les crisis, la discriminaci贸 i la precarietat econ貌mica, cultural i social.

Ens definim com a moviment cristi脿: celebrem la nostra fe i oferim Jesucrist com aquell que d贸na sentit a la nostra vida. Un Jes煤s que, essent Fill de D茅u, va n茅ixer pobre i va optar pels pobres. Volem comunicar aquesta experi猫ncia a altres joves treballadors en el nostre lloc de treball, en l鈥檈studi, en l鈥檃tur i a tot arreu on som.

Els mitjans principals per dur a terme els nostres objectius s贸n: la Revisi贸 de Vida, la Formaci贸, el Pla de Curs, on treballem un aspecte important del moviment, i la Campanya, o gran acci贸 del moviment, amb la qual intentem respondre a alguna situaci贸 que afecta als joves del nostre entorn.

Localització

Subscriu-te!