16/05/2019

Publiquem un nou recurs: Com fer incidència política sense morir en l’intent?

Coincidint amb les Eleccions Municipals 2019 del proper 26 de maig, publiquem la guia “Com fer incidència política sense morir en l’intent” amb l’objectiu d’ampliar les eines de les quals disposem les entitats a l’hora de fer sentir les nostres reivindicacions i aconseguir que els Ajuntaments escoltin i adoptin les nostres propostes. L’inici d’un nou mandat és una oportunitat per seguir avançant en democràcia participativa i reivindicar que volem codecidir les polítiques públiques

Perquè entenem el municipi com l’espai de proximitat on els i les joves hem de poder decidir com fer front a les problemàtiques, inquietuds i necessitats col·lectives. I perquè sabem que el poder de canvi resideix en el col·lectiu i en la nostra capacitat per interactuar. 

Què hi trobareu a la guia?

En aquest recurs s’hi exposa un recull de reflexions, eines i propostes sobre incidència política que podeu aplicar i adaptar en funció de les vostres necessitats. La incidència és un procés que us heu de fer a la vostra mida. Per a nosaltres només hi ha 3 condicions  imprescindibles: 

  • Que neixi de l’organització col·lectiva: com més pluralitat d’entitats juvenils i joves l’organitzin, major legitimitat tindrà el procés.
  • Que busqui donar respostes i solucions a inquietuds o necessitats compartides.
  • Que s’involucri des del principi a les persones afectades pel problema que volem resoldre.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.