03/12/2020

Premis a l'Associacionisme Juvenil: Projectes guanyadors!

Les joves que, de forma col·lectiva, ens associem voluntàriament per transformar amb mirada crítica tot allò que no ens agrada, sovint se’n parla poc i encara se’ns reconeix menys. No ocupem portades de diaris ni grans titulars als mitjans de comunicació. Per això, un any més, el Consell Nacional de la Joventut hem volgut reconèixer, visibilitzar i premiar la feina ben feta. Les joves associades del país demostrem, any a any, que tirem endavant idees i projectes d’una qualitat extraordinària!
Per això, amb la convocatòria de la 18a edició dels Premis de l’Associacionisme hem tornat a premiar projectes fets o que es volen fer en un futur i que demostren que el jovent som un present imparable que seguim sent les protagonistes d’experiències transformadores, que contribueixen a la justícia i cohesió social dels nostres pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius.

Enguany, han participat als premis a l'associacionisme juvenil més de 30 projectes d'altíssima qualitat i imprescindibles per a construir una societat més justa. Aquí us n'anciem els guanyadors:

Premi Orgull:
Vol reconèixer projectes efectuats el 2020 protagonitzats per joves associades i que se senten orgulloses d’allò que han fet, ja que les ha transformat a elles i al seu entorn més proper.

Bunyol TV
Una tele radicalment descentralista, improvisada i bollera (sí, de lesbianes i bisexuals)​
 

Premi Singular:
Vol reconèixer experiències que ara mateix s’estan duent a terme des de diversos àmbits i que contribueixin a l’empoderament juvenil i a la desestigmatització del jovent.

La Veu Lila
Una espai de conscienciació i visibilització del feminisme a l'institut de Vilafant​


Premis Impacte:
Vol contribuir a fer possibles projectes i iniciatives que promoguin la defensa dels drets dels i les joves migrades soles des d’una perspectiva de drets i no assistencialista.

Euroàrab
Un projecte per visibilitzar la diversitat de la ciutat de Barcelona i a joves migrades soles

 

Terrassa Sense Murs
Lluitem contra la discriminació, l'estigmatització i la vulneració de drets de les persones migrades, refugiades i que no són blanques a Terrassa

 

Premi Horitzó:
Vol donar suport econòmic a idees brillants i transformadores que de ben segur tenen associacions juvenils i que volen dur a terme en un futur molt proper.
 

Hort Ecològic de Dalt de la Vila
L'hort urbà 100% ecològic al bell mig de Badalona de l'Agrupament Escolta i Guia Jaume Ortiz

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.