28/07/2016

Primera reunió del grup de treball d'interculturalitat

El proper dilluns 12 de setembre a les 19.00h tindrà lloc la primera reunió del Grup de Treball d'Interculturalitat al Centre Cívic Drassanes (Carrer Nou de la Rambla, 43. Barcelona).

Aquest grup de treball sorgeix amb l'objectiu d'articular un discurs al voltant de la interculturalitat i convertir-lo en un espai on les entitats puguin extreure eines i/o recursos aplicables en el seu dia a dia. Seguint en aquesta línia, proposem també una formació sobre interculturalitat el dilluns 29 de setembre. El grup de treball servirà per acabar de definir i concretar el contingut d'aquesta formació en base als interessos i necessitats de les associacions.

Volem saber com us plantegeu la interculturalitat des de les entitats de les quals sou membres, com esteu treballant i quins projectes o accions porteu o voleu portar a terme. Per això us animem a respondre aquest breu formulari sobre el tractament i el grau d'importància que doneu a les qüestions relacionades amb interculturalitat. 

A més, esperem la vostra participació i aportacions en aquest nou grup de treball. Per CONFIRMAR ASSISTÈNCIA truqueu al 93 368 30 80 o envieu un correu electrònic a tec.programes@cnjc.cat.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.