Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC)

Adre√ßa: 
C/ Puig·Reig 10, baixos
08006 Barcelona Barcelona
Tel√®fon: 
93 237 58 40
Email: 

La Joventut Nacionalista de Catalunya és una organització juvenil, nacionalista i catalana que treballa per assolir la llibertat i igualtat de Catalunya amb la resta de pobles sobirans del món, a través de l'exercici del dret a l'autodeterminació de Catalunya.

La JNC lluita, doncs, per la plena sobirania de Catalunya perquè creiem en l'existència d'una nació catalana, ni millor ni pitjor, però sí diferent, que té dret a la seva pervivència com a poble. Pervivència que perilla per la situació desfavorable per a la seva llengua i cultura propiciada pels Estats espanyol i francès. La nostra tasca és, doncs, treballar per la seva recuperació.

D'altra banda, com a catalans i com a dem√≤crates, estem compromesos amb la defensa rigorosa i sistem√†tica dels drets humans, del medi ambient, de la toler√†ncia, de la llibertat, de la igualtat entre homes i dones, del progr√©s econ√≤mic, del benestar social, etc. La JNC s'organitza sobre tota l'√†rea del Principat de Catalunya per tal de ser una eina efica√ß en la reconstrucci√≥ nacional de Catalunya dins l'√†mbit dels Pa√Įsos Catalans.

La Joventut Nacionalista de Catalunya és un cas atípic dins del ventall d'organitzacions polítiques juvenils de Catalunya en gaudir d'entitat i sobirania pròpies. El seu origen i la seva trajectòria estan vinculats a Convergència Democràtica de Catalunya.

Localització

Subscriu-te!